AK Tisa je napunila 21 godinu !!!


Drage aikidoke! :-) Srećna nam 21.godišnjica kluba. Za nama je divno veče ispunjeno muzikom,plesom,osmesima i pre svega druženjem sa dragim ljudima. Moje srce još uvek treperi ( šta ću kad sam emotivac )............!!! :-D Želim NAM puno,puno lepih zajedničkih trenutaka i uspomena! Živeeeeeli! Ivana :-D

Januarski aikido seminar 2017. u Zrenjaninu


28.01.2017. godine u prostorijama a.k. Tisa u Zrenjaninu održan je 49 po redu klupski seminar. Prisustvovalo je oko 80 aikidoka iz Zrenjaninskog i Novosadskog aikido kluba Tisa kao i mnoštvo gostiju iz Klubova Mladost iz Pančeva (trener Božidar Petrović) i Novi Beograd iz Beograda (trener Zoran Mićić). Seminar su vodili zajedno dva četvrta dana i to Zoran Mićić (aikido Kobajaši Dojo) i Aleksandra Šutović (aikido asocijacija Srbije).Između dva treninga održano je i polaganje gde je 13 aikidoka unapredilo svoj status za stepen bliže majstorskom zvanju. Zahvaljujemo se svim učesnicima seminara na ozbiljnom i odgovornom pristupu tehnikama koje su se vežbale, kao i dobroj energiji koju su razmenili sa pripadnicima drugih klubova. Polagačima.... Čestitamo!!!!!

Dečiji aikido seminar, decembar 2016. u Zrenjaninu


Put malih samuraja :-) :-) :-)

Julski aikido seminar 2016. u Novom Sadu


Devedesetak aikidoka iz Kruševca, Zaječara, Vrbasa, Zvornika, Pančeva, Beograda, Zrenjanina i Novog Sada okupilo se u sali SETŠ Mihajlo Pupin u Novom Sadu da na prijatnih 30 stepeni zajedno vežba i razmenjuje međusobna iskustva. Kao i uvek zahvaljujemo se Zoranu Mićiću i aikido klubu Novi Beograd, Božidaru Petroviću (aikido klub Mladost iz Pančeva) kao i Nemanji Popoviću (Češka aikido asocijacija) i drugim trenerima klubova koji su svojim prisustvom uveličali naš seminar.

Prikaz aikidoa, Kulturni centar Zrenjanin


Povodom 20 godina neprekidnog rada i postojanja aikido klub "Tisa" je održao prikaz aikido veštine za sve zainteresovane Zrenjanince u Kulturnom Centru 14.05.2016. u 17 i 45h.

20 godina aikido kluba TISA


Dana 05.03.2016. - te godine aikido klub "Tisa" proslavio je 20 godina neprekidnog rada i postojanja. Sedamdeset članova kluba, sa malim brojem odabranih gostiju je do ranih jutarnjih časova uživalo u dobroj muzici, druženju i razmenjivanju šala i dobre energije.

Tradicionalni 47. januarski aikido seminar 2016.


Prelep seminar. Dobra energija. Druženje, razmena novih tehnika i mnogo mnogo osmeha..... Zahvaljujemo se Mići i članovima aikido kluba Novi Beograd kao i Boži i članovima aikido kluba Mladost iz Pančeva na pravom aikido druženju. :)

Dečiji aikido seminar, decembar 2015. u Zrenjaninu


Posle uspešnog polaganja novi nosioci aikido zvanja su: Avramov Konstantin (beli pojas), Golić Andrej (žuti pojas), Golić Mateja (žuti pojas), Slavković Lazar (žuti pojas), Prvin Milan (oranž pojas), Prvin Ninoslav (oranž pojas), Pavlović Vanja (oranž pojas), Gaborov Aleksa (oranž pojas), Konecky Matej (braon pojas) i Simić Sara (šesti kyu). ČESTITAMO !!!!!!!!!!!

Julski aikido seminar 2015. u Novom Sadu


Aikido klub Tisa je posle pet godina rada u Novom Sadu, prvi put organizovao seminar u sali srednje elektrotehničke škole Mihajlo Pupin na 170m2 strunjača. Oko 70 učesnika iz Zrenjanina, Novog Sada, Beograda i Pančeva uživalo je u odličnoj i radnoj atmosferi. Između dva treninga održano je i polaganje na kome je 15 aikidoka osvojilo nova zvanja. (4 braon pojasa, 3 plava, 2 oranž, 3 žuta i 3 bela pojasa). POLAGAČIMA ČESTITAMO! Zahvaljujemo se Zoranu Mićiću na prikazu interesantnih tehnika i dobroj energiji, kao i pripadnicima gostujućih klubova i to aikido klubu Novi Beograd i aikido klubu Mladost iz Pančeva.

Dečiji aikido seminar, jun 2015. u Zrenjaninu


ČESTITAMO POLAGAČIMA: Grbić Vesna (6 kyu), Koso Mateja (7 kyu), Simić Sara (7 kyu), Bjeloglav Vukman (9 kyu), Konecky Kristian (10 kyu), Konecky Matej (10 kyu), Pavlović Vanja (11 kyu), Prvin Milan (11 kyu), Prvin Ninoslav (11 kyu), Golić Mateja (12 kyu) i Gaborov Aleksa (12 kyu)....... :)

Hiroaki Kobayashi, 7. Dan maj 2015. u Beogradu


Nezaboravno druženje sa Senseijem Hiroaki Kobajashijem, članovima aikido kluba Novi Beograd i svim ostalim gostima iz naše zemlje i inostranstva. Sve čestitke Mići na organizaciji još jednog u nizu uspešnih seminara. Beograd, 09.05.2015.

Proslava devetnaeste godišnjice kluba


Aikido Kluba Tisa slavi godišnjicu - devetnaest godina rada! Pravi povod za žurku i druženje vrednih aikidoka.
Svim bivšim, sadašnjim i budućim članovima Aikido Kluba „Tisa“ čestitamo 19. godišnjicu kluba!

Tradicionalni 45. januarski aikido seminar 2015.


Dana 17.01.2015. održan je tradicionalni 45. seminar u Zrenjaninu. Zahvaljujemo se svim učesnicima i gostima iz aikido klubova Novi Beograd, Mladenovac i Dunav, koji su svojim prisustvom doprineli prijatnijoj atmosferi. Čestitamo svim polagačima na novim zvanjima!