54. seminar A.K. TISA u Novom Sadu


Položili: 1 kyu: Jovana Rikić, Mihajlo Milutinović, Vladimir Ljeljak, Željko Vujanov, Vuk Karadžin..... 2 kyu: Nenad Lančuški, Marija Manojlović, Nikola Manojlović..... 4 kyu: Boška Topalov...... 5 kyu: Lenka Šarac, Bojan Stevanov, Maja Stevanov, Danijela Rauški...... 6 kyu: Milica Despotov, Aleksa Nikočev, Mihailo Trifunov, Nemanja Savić....... ČESTITAMO..... I naravno specijalne čestitke našem novom majstoru.... gospodinu Ivanu Legac.....

Dečiji aikido seminar, jun 2019. u Zrenjaninu


Vesela atmosfera, dobra energija i mnogo zabave.....

53. seminar A.K. TISA u Zrenjaninu


Ni snežna vejavica, ni kolaps saobraćaja, nisu sprečili najupornije aikidoke da učestvuju na 53, tradicionalnom seminaru A.K. "Tisa". Zrenjaninci orni da nauče nešto novo i podele već naučeno sa kolegama iz Novog Sada desetkovanim vremenskim prilikama i malobrojnim gostima iz Beograda su se pokazali kao dobri domaćini. Kako na strunjačama tako i gostoprimstvom i druženjem nakon završenog seminara. Polagačima ČESTITAMO na prikazanom znanju zavidnog nivoa.!!!!!!!!!

Dečiji aikido seminar, decembar 2018. u Zrenjaninu


Seminar i polaganje mlađe grupe, A.K. "Tisa" Zrenjanin, položili: 1. Viktor Nikolić (beli pojas), 2. Nađa Mihić (beli pojas), 3. Nemanja Savić (beli pojas), 4.Vidak Krnetić (beli pojas), 5. Dina Kuzmanović (beli pojas), 6.Strahinja Zubac (beli Pojas), 7. Marjan Prvin (žuti pojas), 8. Dina Kuzmanović (žuti pojas), 9. Nemanja Savić (žuti pojas), 10. Marko Kovačević (oranž pojas), 11. Andrej Markov (oranž Pojas), 12. Nikola Marinkov (oranž pojas), 13. Dina Kuzmanović (oranž pojas), 14. Mihajlo Trifunov (plavi pojas), 15. Mihajlo Trifunov (braon pojas) A.K. "Tisa" Žabalj, položili: 1. Vukašin Prodana (beli pojas), 2. Miloš Plačkić (beli pojas), 3. Milica Petrović (beli pojas), 4. Lazar Plačkić (beli pojas), 5. Anđela Vučić (beli pojas), 6. Dušan Plačkić (beli pojas), 7. Vuk Jurišin (beli pojas), 8. Olivera Vučić (beli pojas), 9. Mihajlo Petrović (beli pojas)..... POLAGAČIMA ČESTITAMO!!!!!!!!!!!

Aikido klub "Tisa" u Žablju


AKTisa


Aikido klub "Tisa" od 5. oktobra 2018. počinje sa radom i u Žablju u prostorijama osnovne škole "Miloš Crnjanski".

52. seminar A.K. TISA u Novom Sadu


30. juna 2018. godine održan je 52. po redu seminar aikido kluba Tisa u Novom Sadu. Seminar su vodili Zoran Mićić 5 Dan aikikai Hombu - Kobayashi Dojo i Aleksandra Šutović 5 Dan aikikai Hombu Dojo - Aikido Asocijacija Srbije. Zahvaljujemo se brojnim gostima koji su učestovali na seminaru na nesebičnoj razmeni znanja i kako to uvek biva prelepom druženju. U okviru seminara održano je polaganje na kome su zvanja stekli 25 polagača za kyu stepenove. Pored 25 novih kyu pojaseva održano je polaganje i za 6 majstorskih zvanja. Svoja zvanja zaslužila su 4 nova majstora: Marko Mirčetić 1. Dan, Savica Mirčetić 1. Dan, Jovanović Dušan 1. Dan, Tomić Aljoša 1. Dan, a klub je bogatiiji i za dva nova nosioca zvanja 2. Dan: Bečkei Zoltan i Stefanov Aleksandar. Od srca čestitamo svim polagačima i želimo mnogo uspeha u budućem radu i treniranju.

Dečiji aikido seminar, jun 2018. u Zrenjaninu


Dana 16.06.2018. održan je još jedan dečiji seminar uz polaganje za nove pojaseve. Starije i mlađe aikidoke sarađuju u učenju novih tehnika..... :)

Hiroaki Kobayashi i Urban Aldenklint u Beogradu


Aikido klub "Tisa" je učestvovao na seminaru koji su vodila dva velika majstora - Hiroaki Kobayashi(7. Dan) i Urban Aldenklint(7. Dan).

Proslava 22. godišnjice kluba i promocije trenera u 5. Dan


Aikido klub Tisa je napunio 22 godine! Uz obeležavanje rođendana, proslavljena je i promocija Sensei Aleksandre Šutović u 5 DAN.

51. seminar A.K. TISA u Zrenjaninu


27.01.2018. godine održan je 51-seminar aikido kluba Tisa. U prijatnoj atmosferi Zrenjaninci, Novosađani, Beograđani i gosti iz Republike Srpske uživali su u zajedničkom treniranju i razmeni znanja. Zahvaljujemo se Mladenu Laziću na uloženom naporu i prelasku 4 reke da bi stigao do Zrenjanina i podelio energiju aikido kluba Šihan iz Zvornika sa nama. :) Polagačima..... ČESTITAMO!

Kagami biraki, Hombu Dojo 2018.


Godan


Na tradicionalnoj japanskoj ceremoniji Kagami-Biraki u Hombu dojou, dodeljeno je 941 novo zvanje. Među njima je i naš Sensei, Aleksandra Šutović, koja je promovisana u 5. DAN. Među drugim novim promocijama u našoj zemlji, dodeljena su i sledeća priznanja: Velibor Vesović (7 DAN), Zoran Mićić(5 DAN), Radojica Mirković(5 DAN), Nebojša Janković(5 DAN), Igor Strahinjić(5 DAN) i Mire Zloh(5 DAN). Čestitke svim vrednim aikidokama sa liste kojima su dodeljena priznanja!

Dečiji aikido seminar, decembar 2017. u Zrenjaninu


23. decembra u prostorijama aikido kluba Tisa Zrenjaninu održan je 18 seminar za decu. U prijatnoj atmosferi  deca su ozbiljno i potpuno ravnopravno radila sa svojim starijim kolegama. Održano je i polaganje, a svi  mališani koji su na polaganje izašli su osvojili nove, više pojaseve.

Tradicionalni novembarski seminar sa Michele Quarantom


AKTisa


11-12.11.2017. U Beogradu održan je seminar Aikido Asocijacije Srbije na kome je aikido klub Tisa aktivno  učestvovao. Seminar je vodio Michele Quaranta (6 Dan Šihan), a gost seminara je bio Bugarski majstor Ed  Germanov (6 Dan). Seminar je bio intenzivan sa velikim brojem pokazanih tehnika. Učestvovalo je oko 70  aikidoka iz raznih klubova.

Prvi internacionalni seminar aikido kluba "Mladost", Pančevo


09.11.2017. u Pančevu je održan prvi međunarodni seminar u organizaciji aikido kluba “Mladost” iz Pančeva  pod vođstvom Sensei Urbana Aldenklinta (7 Dan Šihan) iz Švedske. Aikido klub Tisa je učestvovao na ovom  seminaru. Zahvaljujemo se Božidaru Petroviću, treneru aikido kluba Mladost na besprekornoj organizaciji i  predivnom druženju.

Jubilarni 50. seminar 2017. u Novom Sadu


01.07.2017. godine u Novom Sadu održan je 50-ti seminar aikido kluba Tisa. Treninzi su održani u  fiskulturnoj Sali srednje elektrotehničke škole “Mihajlo Pupin” na 200m2 strunjača a tema seminara je bila  odbrana od udarca nogom i sproviđenje napadača korišćenjem poluga. Drugi deo seminara je održan u dvorištu  škole gde se radilo jedno od oružja u aikidou, ovog puta štap. Sensei Zoran Mićić je objasnio praktičnu  primenu štapa u današnjim urbanim uslovima. Seminaru je prisustvovalo oko 80 aikidoka iz Novog Sada,  Zrenjanina, Beograda, Mladenovca i Zvornika.

AK Tisa je napunila 21 godinu !!!


Drage aikidoke! :-) Srećna nam 21.godišnjica kluba. Za nama je divno veče ispunjeno muzikom,plesom,osmesima i pre svega druženjem sa dragim ljudima. Moje srce još uvek treperi ( šta ću kad sam emotivac )............!!! :-D Želim NAM puno,puno lepih zajedničkih trenutaka i uspomena! Živeeeeeli! Ivana :-D

Januarski aikido seminar 2017. u Zrenjaninu


28.01.2017. godine u prostorijama a.k. Tisa u Zrenjaninu održan je 49 po redu klupski seminar. Prisustvovalo je oko 80 aikidoka iz Zrenjaninskog i Novosadskog aikido kluba Tisa kao i mnoštvo gostiju iz Klubova Mladost iz Pančeva (trener Božidar Petrović) i Novi Beograd iz Beograda (trener Zoran Mićić). Seminar su vodili zajedno dva četvrta dana i to Zoran Mićić (aikido Kobajaši Dojo) i Aleksandra Šutović (aikido asocijacija Srbije).Između dva treninga održano je i polaganje gde je 13 aikidoka unapredilo svoj status za stepen bliže majstorskom zvanju. Zahvaljujemo se svim učesnicima seminara na ozbiljnom i odgovornom pristupu tehnikama koje su se vežbale, kao i dobroj energiji koju su razmenili sa pripadnicima drugih klubova. Polagačima.... Čestitamo!!!!!

Dečiji aikido seminar, decembar 2016. u Zrenjaninu


Put malih samuraja :-) :-) :-)

Julski aikido seminar 2016. u Novom Sadu


Devedesetak aikidoka iz Kruševca, Zaječara, Vrbasa, Zvornika, Pančeva, Beograda, Zrenjanina i Novog Sada okupilo se u sali SETŠ Mihajlo Pupin u Novom Sadu da na prijatnih 30 stepeni zajedno vežba i razmenjuje međusobna iskustva. Kao i uvek zahvaljujemo se Zoranu Mićiću i aikido klubu Novi Beograd, Božidaru Petroviću (aikido klub Mladost iz Pančeva) kao i Nemanji Popoviću (Češka aikido asocijacija) i drugim trenerima klubova koji su svojim prisustvom uveličali naš seminar.

Prikaz aikidoa, Kulturni centar Zrenjanin


Povodom 20 godina neprekidnog rada i postojanja aikido klub "Tisa" je održao prikaz aikido veštine za sve zainteresovane Zrenjanince u Kulturnom Centru 14.05.2016. u 17 i 45h.

20 godina aikido kluba TISA


Dana 05.03.2016. - te godine aikido klub "Tisa" proslavio je 20 godina neprekidnog rada i postojanja. Sedamdeset članova kluba, sa malim brojem odabranih gostiju je do ranih jutarnjih časova uživalo u dobroj muzici, druženju i razmenjivanju šala i dobre energije.

Tradicionalni 47. januarski aikido seminar 2016.


Prelep seminar. Dobra energija. Druženje, razmena novih tehnika i mnogo mnogo osmeha..... Zahvaljujemo se Mići i članovima aikido kluba Novi Beograd kao i Boži i članovima aikido kluba Mladost iz Pančeva na pravom aikido druženju. :)

Dečiji aikido seminar, decembar 2015. u Zrenjaninu


Posle uspešnog polaganja novi nosioci aikido zvanja su: Avramov Konstantin (beli pojas), Golić Andrej (žuti pojas), Golić Mateja (žuti pojas), Slavković Lazar (žuti pojas), Prvin Milan (oranž pojas), Prvin Ninoslav (oranž pojas), Pavlović Vanja (oranž pojas), Gaborov Aleksa (oranž pojas), Konecky Matej (braon pojas) i Simić Sara (šesti kyu). ČESTITAMO !!!!!!!!!!!

Julski aikido seminar 2015. u Novom Sadu


Aikido klub Tisa je posle pet godina rada u Novom Sadu, prvi put organizovao seminar u sali srednje elektrotehničke škole Mihajlo Pupin na 170m2 strunjača. Oko 70 učesnika iz Zrenjanina, Novog Sada, Beograda i Pančeva uživalo je u odličnoj i radnoj atmosferi. Između dva treninga održano je i polaganje na kome je 15 aikidoka osvojilo nova zvanja. (4 braon pojasa, 3 plava, 2 oranž, 3 žuta i 3 bela pojasa). POLAGAČIMA ČESTITAMO! Zahvaljujemo se Zoranu Mićiću na prikazu interesantnih tehnika i dobroj energiji, kao i pripadnicima gostujućih klubova i to aikido klubu Novi Beograd i aikido klubu Mladost iz Pančeva.

Dečiji aikido seminar, jun 2015. u Zrenjaninu


ČESTITAMO POLAGAČIMA: Grbić Vesna (6 kyu), Koso Mateja (7 kyu), Simić Sara (7 kyu), Bjeloglav Vukman (9 kyu), Konecky Kristian (10 kyu), Konecky Matej (10 kyu), Pavlović Vanja (11 kyu), Prvin Milan (11 kyu), Prvin Ninoslav (11 kyu), Golić Mateja (12 kyu) i Gaborov Aleksa (12 kyu)....... :)

Hiroaki Kobayashi, 7. Dan maj 2015. u Beogradu


Nezaboravno druženje sa Senseijem Hiroaki Kobajashijem, članovima aikido kluba Novi Beograd i svim ostalim gostima iz naše zemlje i inostranstva. Sve čestitke Mići na organizaciji još jednog u nizu uspešnih seminara. Beograd, 09.05.2015.

Proslava devetnaeste godišnjice kluba


Aikido Kluba Tisa slavi godišnjicu - devetnaest godina rada! Pravi povod za žurku i druženje vrednih aikidoka.
Svim bivšim, sadašnjim i budućim članovima Aikido Kluba „Tisa“ čestitamo 19. godišnjicu kluba!

Tradicionalni 45. januarski aikido seminar 2015.


Dana 17.01.2015. održan je tradicionalni 45. seminar u Zrenjaninu. Zahvaljujemo se svim učesnicima i gostima iz aikido klubova Novi Beograd, Mladenovac i Dunav, koji su svojim prisustvom doprineli prijatnijoj atmosferi. Čestitamo svim polagačima na novim zvanjima!